Hlavní obsah

Policie chytila řidiče, který při honičce na D5 boural

Právo, Novinky, ok, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany
Aktualizováno

Nehodou na dálnici D5 skončilo v pondělí dopoledne pronásledování kradeného BMW X6, které ujíždělo z Německa. Řidič po nehodě na Rokycansku utekl. Během pátrací akce byl odpoledne zadržen.

Nehoda německého BMW na dálnici D5Video: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Česká policie dostala po sedmé hodině ráno informaci od německých kolegů, že pravděpodobně přes Waidhaus ujíždí do ČR řidič v bílém BMW. Policie ho po chvíli našla a pronásledovala po dálnici.

„Po nehodě v okolí 47. kilometru dálnice utekl do lesa kolem obce Kařez. Probíhalo pátrání, na místě byl psovod i vrtulník. V odpoledních hodinách byl zadržen,“ uvedla mluvčí policie Martina Korandová s tím, že auto bylo odcizeno v Německu. Další informace policie zatím nesdělila.

Uprchlý řidič byl podle informací Práva zadržen u křižovatky Kařízek - Sirá, nedaleko místa nehody. Jde o 28letého Poláka.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Havarované BMW na dálnici D5

Řidič BMW na dálnici narazil do nákladního auta a pak do svodidel. „V levém jízdním pruhu jel osobák a chtěl udělat myšku. Jel šíleně rychle a narazil do zadní části mého náklaďáku. O korbu se následně roztočil. Pronásledovalo ho několik policejních aut s majáky. On údajně utekl, já ho ale neviděl,“ řekl Právu na místě události jeden z řidičů.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

BMW po honicce a nehode na D5

Zda řidič auto ukradl, nebo ho jen převážel, není zatím jasné. V podobných případech auta z Německa končí za hranicemi.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Pátrání po řidiči z BMW.

Reklama

Výběr článků

Načítám