Hlavní obsah

Letecké záběry kolony na Pražském okruhu. Srazily se čtyři kamiony

– Praha • Aktualizováno

Nehoda čtyř kamionů blokovala v pátek několik hodin Pražský okruh u Hodkovic. Policie kolem třetí hodiny odpoledne silnici zprovoznila. Kolony dosahovaly délky několika kilometrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Letecké záběry na kolonu na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

„Na 2. kilometru Pražského okruhu ve směru k D1 došlo k dopravní nehodě čtyř kamionů. Komunikace byla neprůjezdná, a policisté proto odkláněli dopravu na 3. kilometru Pražského okruhu směrem na Vestec,” uvedla policie.

„Na místě byla jedna zraněná osoba, hasiči poskytli předlékařskou péči a následně se o osobu postarala zdravotnická záchranná služba,” uvedla mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Foto: HZS Středočeského kraje

Kamion skončil mimo silnici.

Kamiony vyprošťovala speciální technika několik hodin, provoz byl plně obnoven až kolem třetí hodiny odpoledne. Další nehody se podle policie staly na 0., 15,5., a 23. kilometru dálnice D1.

Komplikace na D1

Kvůli stavebním pracím se od rána na Pražském okruhu před Modleticemi a na začátku navazující D1 tvoří mnohakilometrové kolony. Uzavření sjezdu z D1 u Modletic potrvá až do úterní půlnoci. Výjezd z D1 je uzavřen od pátečního rána.

Foto: HZS Středočeského kraje

Vážná nehoda kamionů na Pražském okruhu

Objízdná trasa vede přes sjezd na 15. kilometru u obce Všechromy. Zúžená je kvůli opravě odstavného pruhu ale také D1 u Modletic. Práce tam potrvají až do 20. května. Kolony se nárazově vytvářejí od 82. kilometru Pražského okruhu až po 15. kilometr D1 ve směru na Brno.

Foto: HZS Středočeského kraje

Při nehodě se nikdo vážně nezranil.

"Řidiči by si měli vybrat jinou trasu, pokud je to možné. Na kolony je upozorňují rovněž informační panely na Pražském okruhu," řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám