Hlavní obsah

Zraněného zaklíněného řidiče museli z trosek vyprostit hasiči

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidiče zaklíněného v havarovaném voze vyprošťovali hasiči v neděli ráno na silnici u Biskupic na Zlínsku. Předali ho zdravotnickým záchranářům, okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidiče zaklíněného ve zdemolovaném autě po nehodě u Biskupic museli vyprostit hasiči.

Článek

„Krátce po páté ráno přijali hasiči oznámení, že v Biskupicích v lokalitě Podlipský mlýn havaroval osobní automobil, leží na boku mimo komunikaci a ve vozidle je zaklíněný řidič,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Roman Žemlička.

Na místo nehody byly podle něj vyslány jednotky profesionálních hasičů z Luhačovic a Uherského Brodu. „V době jejich příjezdu ležel osobní automobil Volkswagen Passat na boku mimo silnici,” uvedl Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidič byl po této nehodě při vědomí.

„Zaklíněný řidič byl při vědomí. Nejdříve museli hasiči auto stabilizovat proti pohybu. Potom pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení odstranili střechu a muže vyprostili na páteřní desce a přenesli ho do sanitky zdravotnické záchranné služby,” uzavřel.

Reklama

Související články

Dálnici D2 zablokovala srážka kamionu a auta

Srážka kamionu a osobního auta nedaleko Brna uzavřela v sobotu navečer dálnici D2 na 12. kilometru ve směru na Břeclav. Řekl to mluvčí jihomoravských hasičů...

Výběr článků

Načítám