Hlavní obsah

Na silnici u Bohuňovic zemřela po nehodě chodkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodkyně přišla v noci na neděli po střetu s vozem o život. Stalo se to na silnici u Bohuňovic na Olomoucku. Příčinu nehody vyšetřují kriminalisté.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Při tragické nehodě u Bohuňovic na Olomoucku zemřela v noci chodkyně.

Článek

„Na silnici mezi Šternberkem a Olomoucí srazilo v sobotu pozdě večer osobní auto chodkyni. Ta nehodu nepřežila, vážným zraněním na místě podlehla. Řidič auta byl po nehodě bez zranění, dechová zkouška na alkohol byla u něho negativní,” informovala mluvčí olomouckého krajského ředitelství Policie ČR Irena Urbánková.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní.

„Na místo vyjeli hasiči. Původně byla hlášena s větším počtem havarovaných vozidel a zraněním více osob,“ uvedl mluvčí Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

„To se naštěstí neprokázalo. Hasiči na místě provedli nutná bezpečnostní opatření, a asistovali posádce zdravotnické záchranné služby. Poskytnuli svědkům posttraumatickou intervenční péči,“ dodal Hošák.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Příčiny nehody se vyšetřují.

Okolnosti nehody vyšetřuje Policie ČR.

I loňská nejtragičtější krajská nehoda se stala zde

Na stejném místě se v polovině července stala také loňská nejtragičtější nehoda v Olomouckém kraji, při které zemřeli čtyři lidé. Na křižovatce se tam srazilo odbočující osobní auto s protijedoucím kamionem, na místě zemřeli dva dospělí lidé a dítě, další dítě podlehlo následkům zraněním v nemocnici později.

Policisté nakonec případ odložili, nehodu zavinil řidič osobního auta, který byl mezi oběťmi.

Reklama

Související články

Dálnici D2 zablokovala srážka kamionu a auta

Srážka kamionu a osobního auta nedaleko Brna uzavřela v sobotu navečer dálnici D2 na 12. kilometru ve směru na Břeclav. Řekl to mluvčí jihomoravských hasičů...

Výběr článků

Načítám