Hlavní obsah

Cizinec v Teplicích podle policie na Nový rok brutálně znásilnil prostitutku

Teplice

Policisté zadrželi cizince, který podle nich v úterý před půl pátou ráno znásilnil v Teplicích ženu. Dopaden byl už o hodinu a půl později v nedalekém hotelu. Muž z jedné ze zemí bývalého Sovětského svazu ve věku 31 let byl obviněn ze znásilnění, hrozí mu až 10 let vězení.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Muž si měl podle policie ve čtvrti Řetenice s poškozenou domluvit sex za úplatu, žádné peníze jí ale nedal a ženu násilím odtáhl ke garážím, kde ji přes její aktivní odpor brutálním způsobem znásilnil.

„Když se pokusila utéct, fyzicky ji napadl a znovu se ji snažil odtáhnout na neosvětlené místo, agresivní pachatel se dal na útěk, až když začala volat o pomoc,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Není to ale jediný úspěšný zásah teplických policistů související se závažnou trestnou činností. V úterý odpoledne krátce po činu policisté dopadli lupiče, který s nožem v ruce poblíž náměstí Svobody v Teplicích přepadl nezletilou dívku a sebral jí peněženku.

V prosinci vyšetřovali kriminalisté v Teplicích vraždu prostitutky, kterou měl podle kriminalistů zavraždit 28letý Ukrajinec kvůli 200 korunám. Dopaden byl o několik dní později. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám