Hlavní obsah

Muž zemřel pod soupravou metra, část linky C byla mimo provoz

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Provoz pražského metra musel být v pondělí dopoledne na zhruba hodinu a půl přerušen mezi stanicemi Nádraží Holešovice a Florenc na lince C. Ve stanici metra Vltavská spadl do kolejiště muž, který vážným zraněním na místě podlehl.

BEZ KOMENTÁŘE: Metro na části linky C nejezdí, člověk spadl pod soupravuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Metro se zastavilo před půl jedenáctou dopoledne. „Ve stanici metra Vltavská řešíme případ skoku osoby pod přijíždějící soupravu,“ oznámila policie.

Záchranáři na místo vyslali lékařku, zdravotníky i inspektora. Člověk se nacházel pod soupravou metra, hasiči jej museli vyprostit.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Záchranáři a hasiči u metra Vltavská.

„Jednačtyřicetiletý muž utrpěl velmi vážná poranění, která byla neslučitelná se životem, proto mu už záchranáři nemohli pomoci. Na místě je nyní koroner,” napsala záchranka na Twitteru kolem 11:30.

Provoz metra se podařilo obnovit krátce před polednem. Do té doby fungovala linka C jen v úsecích Háje–Florenc a Nádraží Holešovice–Letňany, v zavřeném úseku nasadil dopravní podnik autobusy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám