Hlavní obsah

Tři nezletilí chlapci vylétli s autem na Tachovsku ze silnice a vrazili do stromu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Policisté z Plzeňského kraje vyšetřují nedělní nehodu na Tachovsku, při které osobní auto vylétlo ze silnice a vrazilo do stromu. Auto řídil nezletilý, který měl dva spolujezdce podobného věku. Záchranáři všechny tři přepravili do nemocnice, kvůli jejich zranění je museli lékaři operovat.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v neděli krátce po 17:30 na silnici ve směru od Studánky na Lesnou v místě Písařova Vesce-Lesné na Tachovsku.

„Nezletilý neřidič, který seděl na místě řidiče vozidla Renault Megane, zřejmě nezvládl projetí levotočivé zatáčky, vozidlo se dostalo do smyku a následně mimo komunikaci, kde narazilo do stromu. Zraněný řidič a dva spolujezdci byli převezeni do nemocnice,” uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Vyšetřování nehody podle mluvčí ukázalo, že chlapci za volantem stejně jako spolujezdcům ještě nebylo patnáct let. „Dechová zkouška u nezletilého, který řídil, byla s negativním výsledkem. Dopravní policisté z Tachova se událostí nadále zabývají,” dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám