Hlavní obsah

V laboratoři zdravotního střediska v Odrách našli po požáru mrtvou ženu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Tragicky skončil v pátek v podvečer požár ve zdravotním středisku v Odrách na Novojičínsku. Při prohledání budovy našli hasiči v laboratoři ohořelé tělo devětačtyřicetileté ženy bez známek života. Plameny způsobily škodu za zhruba 200 tisíc korun. Případem se zabývají policisté.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O požáru v části zdravotního střediska na sídlišti Míru se hasiči dozvěděli krátce před 18:30. Podle vyjádření zastupujícího mluvčího moravskoslezských hasičů Jakuba Kozáka bylo ohnisko požáru v jedné z laboratoří střediska.

Mluvčí dodal, že požár nebyl velkého rozsahu a hasiči jej tak rychle zlikvidovali malým množstvím vody. „V zasaženém prostoru však našli osobu bez známek života,“ potvrdil.

Mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Pokorná sdělila, že policisté provedli ohledání místa události. „K určení příčiny úmrtí byla nařízena pitva. Zjišťujeme jak příčinu požáru, tak úmrtí a k objasnění okolností události jsme zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin usmrcení z nedbalosti,“ uvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám