Hlavní obsah

V Praze vykolejila tramvaj, po srážce s lampou a semaforem skončila napříč silnicí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Makovského ulici v pražských Řepích v neděli po 23. hodině vykolejila tramvaj. Vykolejená souprava navíc narazila do sloupu a do semaforu. Nehoda se obešla bez zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda tramvaje v pražských ŘepíchVideo: Novinky

 
Článek

Tramvaj mířila na Sídliště Řepy. Podle prvotních informací došlo vlivem technické závady na jednom z podvozků tramvaje k vykolejení soupravy, a to na křižovatce ulic Plzeňská a Makovského. Vykolejený vůz pak narazil do lampy veřejného osvětlení a do semaforu. Po několika desítkách metrů se vykolejený vůz zastavil na silnici.

Do akce musela těžká technika

Tramvaj dostali zpátky na koleje pohotovostní pracovníci dopravního podniku. Využili k tomu těžkou techniku. Protože však byla tramvaj po nehodě nepojízdná, usadili ji technici na pomocný podvozek. To se podařilo necelé dvě hodiny po nehodě.

Po dobu nakolejování tramvaje byla omezena automobilová doprava v Makovského ulici ve směru do centra. Tramvajový provoz musel být obousměrně zastaven na přibližně dvě hodiny.

Okolnosti nehody, která se obešla bez zranění, vyšetřují policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám