Hlavní obsah

Násilníci, kteří zmlátili v Teplicích muže, se přihlásili policii

– Teplice
Právo, koc

Policii se přihlásili dva násilníci, kteří o uplynulém víkendu brutálně zbili v teplické čtvrti Trnovany třicetiletého muže. Ten skončil s četnými zraněními v nemocnici. Jeho matka poté na Facebooku zveřejnila fotku zmláceného syna s výzvou, že vyplatí odměnu tomu, kdo pomůže odhalit pachatele.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pod příspěvkem se strhla obsáhlá diskuze. I ta podle policistů spolu s medializací případu přispěla k tomu, že se útočníci dobrovolně vydali policii.

„Muži vypověděli, že se dostali do fyzického střetu s poškozeným,“ řekl Právu teplický policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že doposud nebylo zahájeno trestní stíhání těchto, ani jiných osob.

„Kriminalisté nadále prověřují okolnosti celého případu, vyslýchají svědky a vyhodnocují důkazní materiál, aby byl řádně objasněn celý průběh incidentu, který vygradoval ve zranění poškozeného,“ doplnil Vítek.

K napadení muže došlo v noci na sobotu poblíž diskotéky Luna, zraněného pacienta odvezli záchranáři k ošetření mezi druhou a třetí hodinou ranní. Policisté u incidentu nezasahovali, zabývat se jím začali později.

Matka napadeného pak na své facebookové stránce napsala pod fotografií potlučeného syna kromě jiného: Dám 20 000 korun odměnu tomu, kdo mi najde pachatele tohoto brutálního činu. To byl pokus o vraždu.“

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám