Hlavní obsah

Policie prověřuje pád skákacího hradu na ženu v Praze. Skončila v umělém spánku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté se zabývají pádem nafukovacího skákacího hradu na 29letou ženu ve Stodůlkách. Hledají svědky, kteří mají fotografie nebo videa atrakce. Žena byla těžce zraněna a skončila v umělém spánku.

Foto: Policie ČR

Zřícená atrakce ve Stodůlkách

Článek

„Kriminalisté případ prošetřují pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a v souvislosti s tím zjišťují, jestli byla atrakce správně zajištěna,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Jak dále zmínil, kriminalisté hledají svědky, kteří si atrakci fotografovali nebo natáčeli jak před pádem atrakce, tak v době jejího zřícení vlivem silného větru. „Například, jestli někdo z rodičů natáčel své ratolesti na nafukovací atrakci během konání václavské pouti, ať se ozve na linku 158,“ požádal Daněk.

Foto: Policie ČR

Skákací hrad před pádem.

Incident se stal v pátek kolem půl osmé večer v Centrálním parku, kde se konala václavská pouť. V péči záchranářů skončila vážně zraněná žena. „Ženu záchranáři uvedli do umělého spánku, zajistili dýchací cesty a následně ji transportovali do motolské nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová. [celá zpráva]

Daněk dodal, že žena utrpěla vážné zranění hlavy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám