Hlavní obsah

Muž s tetováním ACAB přepadl v Liberci hernu a zbil obsluhu

– Liberec
Právo, mip

Liberecká policie pátrá po muži, který podle ní přepadl minulý týden hernu, napadl obsluhující ženu a sebral desítky tisíc korun. Podezřelý se nijak nemaskoval a jeho totožnost vyšetřovatelé znají, dopadnout ho se však zatím nepodařilo.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadení herny v LiberciVideo: Policie ČR

 
Článek

K loupeži došlo za bílého dne, ve středu 12. září kolem půl šesté odpoledne. Muže zachytily před kasinem i uvnitř podniku kamery. Díky tomu už policisté znají jeho totožnost, podle nich se jedná o 33letého Michala Mitysku.

„Poté, co ženu fyzicky napadl, odcizil několik desítek tisíc korun a utekl. Na svědomí má zřejmě i další loupeže v hernách nebo kasinech na území města Liberce,“ uvedl mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z loupeže

Mityska je holohlavý a má nápadná tetování na břiše, rukou i nohou. Na pravé ruce má hvězdy a logo FC Slovan Liberec. Vzadu na krku kříž a na pravé paži nápis "ACAB" (zkratka za anglické All Cops Are Bastards, tedy Všichni policajti jsou parchanti). Viditelné tetování má i na lýtku levé a pravé nohy.

„V případě, že muže někdo pozná, nebo ví, kde se pohybuje, ať neprodleně kontaktuje policisty,“ vyzval policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám