Hlavní obsah

Policie zveřejnila fotku muže. Může mít informace k incidentu v Ostravě-Fifejdách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Ostravská policie v pátek zveřejnila fotografii muže, jehož totožnost je důležitá pro vyšetřování incidentu, v němž má figurovat dítě. Podle kriminalistů může mít tento muž důležité informace. Podle informací na sociálních sítích mělo v neděli v Ostravě-Fifejdách dojít k sexuálnímu zneužití dítěte, policie se k tomu ale nevyjádřila.

Foto: Policie ČR

Policisté pátrají po totožnosti muže.

Článek

„Policisté pokračují v prověřování okolností trestného činu, jehož obětí se v neděli stalo dítě. Kriminalisté shromažďují fakta ke konkrétní podezřelé osobě. V průběhu prověřování se policii podařilo mimo jiné zachytit podobu osoby, jejíž identitu dosud nezná. Tato osoba může zásadním způsobem přispět k objasnění věci,“ uvedla mluvčí policie Gabriela Pokorná.

Jakákoliv informace k muži podle ní může vyšetřování významně urychlit. Informace přijme linka 158. Další podrobnosti však policie neřekla.

Zločin se měl podle informací na sociálních sítích, které se odvolávají na policii, stát v neděli odpoledne poblíž pivovaru Ostravar na okraji sídliště Ostrava-Fifejdy. Podle nich mělo jít dokonce o znásilnění za bílého dne. [celá zpráva]

Policie právní kvalifikaci nezveřejnila. Policisté jsou opatrní i vzhledem k tomu, že obětí je nezletilá dívka. „S ohledem na charakter věci nyní nelze být konkrétnější,“ uvedla policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám