Hlavní obsah

Při nehodě na Bruntálsku se vážně zranil mladý spolujezdec

Právo, plk

Devatenáctiletý mladík se vážně zranil v sobotu večer při nehodě osobního auta na Bruntálsku. Dvaadvacetiletý řidič, který havarovaný vůz řídil, se zranil lehce.

Foto: ZZS MSK

Nehoda na Bruntálsku

Článek

Ke karambolu došlo krátce po 18.30 hodin na silnici mezi Jindřichovem a Třemešnou.

„Řidič seatu pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu zatáčkou, dostal se do smyku, vjel do příkopu, kde došlo k nárazu do betonové propusti, načež vůz vjel na louku, kde se převrátil,“ popsala nehodu policejní mluvčí Gabriela Pokorná. Dodala, že alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou.

Při nehodě se vážněji zranil spolujezdec. „Zasahující lékař při prvotním vyšetření zjistil zranění hlavy a známky svědčící pro otřes mozku a poranění hrudníku,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl s tím, že pacient byl uložen do vakuové matrace a po ošetření v rámci přednemocniční neodkladné péče byl letecky transportován na traumatologické centrum Fakultní nemocnice Ostrava. Druhý člen osádky, řidič, utrpěl otřes mozku a poranil si nohu. Záchranáři jej ošetřili a převezli na urgentní příjem nemocnice v Krnově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám