Hlavní obsah

Muž před očima bývalé milenky ubodal v Brně jejího manžela

Právo, Petr Kozelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Smrt jednoho člověka, až dvacetiletý trest vězení pro druhého a dítě, které bude vyrůstat bez otce. To je výsledek milostného trojúhelníku, který brutálně ukončil jeden z jeho aktérů. Sedmatřicetiletý muž totiž neunesl, že od něj odešla milenka zpět k manželovi, a svého soka v lásce ubodal přímo před zraky své bývalé milenky. Žena přitom s útočníkem čeká dítě.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Ke krvavému dramatu došlo v neděli na ubytovně v Brně - Židenicích, kde žila dvaatřicetiletá žena se svým manželem.

„Odpoledne se útočník dostal do jejich pokoje a přineseným nožem s patnácticentimetrovou čepelí začal na posteli ležícího muže před očima manželky bodat do zad a do břicha. Nastalý křik byl signálem pro v sousedním pokoji bydlícího nájemníka, který zasáhl a běsnícímu muži vyrazil nůž z ruky. I tak agresor stačil osmatřicetileté oběti způsobit řadu bodných a bodnořezných zranění, kterým muž později v nemocnici podlehl,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Útočník po činu vyskočil z okna a utekl. Rozhodl se skrývat u příbuzných, tam jej ale detektivové v pondělí dopoledne vypátrali. Hned při prvním výslechu přiznal, že neunesl rozchod.

Muž už si vyslechl obvinění z vraždy a státní zástupce požádal soud, aby muž na svůj proces čekal za mřížemi vazební věznice.

Reklama

Výběr článků

Načítám