Hlavní obsah

Zpěvák v potravinách napomenul mladíka, aby nekouřil. Dostal pěstí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rány pěstí se za své napomenutí dočkal 69letý muž, který v červnu v prodejně potravin v Praze napomenul mladíka, aby tam nekouřil. Muž, který se podle policie živí zpěvem, skončil v nemocnici a v pracovní neschopnosti. Policie v pondělí požádala o pomoc při pátrání po útočníkovi.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojici v potravinách natočila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Dosud neznámý mladík se s mužem potkal v potravinách v Koněvově ulici 4. června odpoledne. Útočník tam byl s dívkou a kouřil elektronickou cigaretu.

„To se nelíbilo jinému zákazníkovi a napomenul ho, aby v prodejně nekouřil. Agresor na to reagoval tak, že muži do obličeje foukl kouř a pak mu dal pěstí do tváře,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Muž poté upadl na zem a zranil se. Přijela pro něj záchranná služba a odvezla ho do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Dvojici v potravinách natočily kamery

„Vzhledem k tomu, že se jeho zranění týká zubů a muž si vydělává zpěvem, což v tuto chvíli není možné, tak je do současné doby v pracovní neschopnosti,“ konstatoval Daněk. Zpěvákovo jméno policie nesdělila, protože to podle zákona nesmí.

Policie případ vyšetřuje jako trestný čin ublížení na zdraví, ze který útočníkovi hrozí až tři roky vězení. Informaci o totožnosti mladíka nebo dívky přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám