Hlavní obsah

Tři ženy si z drogerie odnesly zboží za dvacet tisíc

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veselí nad Moravou

Nákup za bezmála dvacet tisíc korun udělala na začátku roku v prodejně drogerie ve Veselí nad Moravou na Hodonínsku trojice žen. Přesto majitele prodejny nepotěšily. Se zbožím odešly bez placení. Policisté nyní žádají o pomoc s identifikací žen.

BEZ KOMENTÁŘE: Tři ženy v drogérii zachytily bezpečnostní kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

V pátek policisté zveřejnili fotografie zlodějek i záznamy z kamer v prodejně. „Pátráme po totožnosti tří neznámých žen, které začátkem roku přišly do prodejny drogerie ve Veselí nad Moravou. Místo toho, aby si poctivě nakoupily a za zboží zaplatily, si ukládaly vybrané výrobky do svých tašek,“ uvedl mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Trojlístek stačil zboží nakrást v krátkém čase. „Je evidentní, že ačkoliv do prodejny přicházely postupně, patřily k sobě a pracovaly spolu. To dokazují také získané videozáznamy,“ dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR

Ženy do drogérie vešly odděleně, nakonec si odnesly zboží za 20 tisíc

Policisté jejich nákup šetří jako trestný čin krádeže, pachatelkám hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Nejprve je ale třeba jejich identifikace, ve které může napomoci záznam z kamer. Policisté z Veselí nad Moravou uvítají svědectví na telefonním čísle 974 633 520 nebo přímo na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám