Hlavní obsah

Hádka dvou šoférů v Ostravě kvůli parkování skončila přejetou nohou

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Přejetou nohou a zraněním třiašedesátiletého muže skončila v úterý v Ostravě rozepře dvou mužů kvůli parkování. Po útočníkovi, který muže zranil, nyní pátrají policisté.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K hádce došlo okolo 18.30 hod. v Tyršově ulici v Moravské Ostravě. „Podezřelý po předchozí verbální rozepři fyzicky napadl poškozeného. V průběhu incidentu upadla oběť na zem,“ popsala policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že zatím neznámý řidič při odjezdu z místa hádky přejel muži nohu vozem Škoda Octavia. Potvrdila, že příčinou sporu mělo být parkování.

„Oběť utrpěla zranění, které ošetřil lékař a vyžádá si další, dosud nespecifikovanou dobu léčení,“ uvedla. Policisté případ šetří jako trestný čin ublížení na zdraví a výtržnictví, za což hrozí pachateli až tři roky vězení.

Zraněnému muži nabídla pomoc svědkyně incidentu. Podle informací Práva šlo o ženu v růžových šatech. Policie nyní ženu i další svědky prosí o pomoc při vyšetřování. Každý, kdo by mohl k události cokoli říci, má kontaktovat linku 158 nebo obvodní oddělení policie Ostrava-střed na čísle 974 727 401.

Reklama

Výběr článků

Načítám