Hlavní obsah

V Brně řádili exhibicionisté. Jeden na hřbitově, druhý u přehrady s podprsenkou a parukou

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Žádný respekt ke klidu zemřelých neměl muž, který o víkendu oděn pouze do kabátu obtěžoval návštěvnici na jednom z brněnských hřbitovů. Obnažoval se před ní a ještě po ní požadoval peníze. O případu ve středu informovali policisté, kteří zároveň upozornili i na další podobný případ, k němuž došlo u brněnské přehrady.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na muže oděného pouze v kabátu policisty upozornil správce hřbitova. Exhibicionista se prý obnažoval před jednou návštěvnicí. „Před ženou se údajně nejen bezostyšně ukazoval, ale ještě po ní požadoval peníze,” uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Nestyda se ale se zlou potázal. Žena totiž popadla konev na zalévání a dotěru udeřila. Následně se dala na útěk a schovala se u jedné ze zaměstnankyň hřbitova. Policisté se následně snažili podivína najít, ale neuspěli.

Nepříjemnou zkušenost s exhibicionistou mají za sebou i dvě mladé ženy, které se chtěly projít u Brněnské přehrady.

„Neznámý muž tam z ničeho nic údajně vyběhl ze křoví, na sobě měl pouze podprsenku a blond paruku a slečny chtěl osahávat. Dvojice křičela a před mužem utekla. Bohužel ani v tomto případě se nepodařilo hlídce exhibicionistu vypátrat,“ doplnila Cejnková.

„I přesto, že se obdobné jednání může na první pohled zdát neškodné, tato oznámení nepodceňujeme a současně doporučujeme ženám v podobných případech ihned kontaktovat policii,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám