Hlavní obsah

Teenageři se v pražském bytě poprali, pak volali o pomoc

– Praha
Novinky, Jan Středa

K údajnému napadení mladého muže vyjížděli pražští strážníci v pondělí odpoledne. Mladíka měla napadnout jeho partnerka, strážníci však na místě zjistili, že kromě osmnáctiletého oznamovatele je zraněná i jeho sedmnáctiletá přítelkyně. Rvačkou teenagerů se nyní zabývají policisté.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oznámení strážníci přijali krátce po druhé hodině z jednoho z bytových domů v Praze 12. Na tísňovou linku volal osmnáctiletý mladík, že jej napadla jeho sedmnáctiletá přítelkyně.

Strážníci na místě zjistili, že oznamovatel má na ruce krvácející řeznou ránu, kterou mu jeden člen hlídky ošetřil. „Druhý strážník komunikoval s mladou dívkou, která měla v obličeji otok a několik krvavých šrámů,“ řekla mluvčí pražských policistů Irena Seifertová. Stěžovala si prý také na motání hlavy.

Oba zraněné převezla záchranná služba do nemocnice. V bytě bylo poškozeno několik skleněných výplní u interiérových dveří a rozházené oblečení.

Výpovědi partnerů se shodují v tom, že k fyzickému napadení mezi nimi došlo v bytě. Kdo ale napadl koho, zatím není jasné. „Případem se nyní zabývají policisté, kteří budou zjišťovat, co se skutečně stalo,“ dodala Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám