Hlavní obsah

Při nehodě popelářského a osobního auta v Ostravě zemřel senior

Novinky, ČTK, Jan Středa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Ke smrtelné nehodě vyjížděli ostravští policisté v pondělí krátce před polednem. Ve Frýdecké ulici narazilo osobní auto do popelářského vozu. Při nehodě zemřel 71letý řidič osobního auta.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda v Ostravě.

Článek

Nehoda se stala před 11:30 v městském obvodu Hrabová. Vozidla se srazila v rušné Frýdecké ulici, kterou policisté museli následně uzavřít.

„Z dosud zjištěných informací vyplývá, že řidič vozu značky Opel přejel z nezjištěných příčin do protisměru, kde došlo ke střetu s nákladním vozem Mercedes,“ sdělila mluvčí ostravských policistů Gabriela Holčáková. 

Muž, který zemřel, řídil osobní vůz. „Narazil do popelářského vozidla, jeho zranění byla neslučitelná se životem. Nikdo další zranění neutrpěl,“ řekl mluvčí ostravských záchranářů Lukáš Humpl.

Dechová zkouška 44letého řidiče popelářského auta byla negativní.

Rušná Frýdecká ulice vede z centra města od slezskoostravské radnice přes ostravské čtvrti Kunčice nebo Hrabovou až na hranice Ostravy a Vratimova. V Kunčicích se kříží s Rudnou ulicí, jednou z nejdůležitějších dopravních tepen v krajském městě. Na Rudné se nyní opravují mosty, a tak Frýdecká ulice slouží jako objížďka.

Reklama

Výběr článků

Načítám