Hlavní obsah

Auto v Mariánských Lázních vjelo do lidí na přechodu, jeden mrtvý

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Jednadvacetiletý muž přišel v pátek po poledni o život poté, co ho na přechodu pro chodce v Chebské ulici v Mariánských Lázních srazil řidič osobního vozu, který jel na červenou. Další chodec byl těžce zraněn.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič osobního automobilu z blíže nezjištěných příčin vjel do odbočovacího pruhu v křižovatce a srazil dva chodce a dva psy,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová, podle které řidič jel na červenou. Na místě nehody zjistili záchranáři tři zraněné osoby, z toho dvě těžce a jednu lehce.

„Záchranáři poskytli těžce zraněnému muži pomoc, resuscitovali jej na místě, ale bohužel zraněním na místě podlehl,“ dodal mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes. Druhá z těžce zraněných osob, mladá žena, byla s poraněním mozku letecky transportována do Fakultní nemocnice v Plzni.

Řidič utrpěl řezné rány a oděrky v obličeji, s kterými byl převezen na ošetření na ambulanci chebské nemocnice.

Když záchranáři vyjížděli na místo, dostali avízo, že auto najelo do celkem sedmi lidí. To se na místě nepotvrdilo. Příčiny nehody policie vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám