Hlavní obsah

Strážníci odkláněli dopravu u převráceného auta na D4, naboural do nich další vůz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Do auta strážníků z Mníšku pod Brdy, kteří odkláněli dopravu u nehody převráceného auta na dálnici D4, naboural v pátek v podvečer další vůz. Dálnice byla na 17. kilometru ve směru na Prahu na několik hodin uzavřena.

Foto: ZZS Trans Hospital Plus

Nabourané auto mníšeckých strážníků, kteří zasahovali u nehody na D4 a narazil do nich jiný vůz.

Článek

Strážníkům ani řidiči, který do jejich vozu naboural, se nestalo nic vážného. Ale řidič převráceného auta, u něhož měští policisté původně zasahovali, utrpěl podle mluvčího středočeských hasičů Jaroslava Gabriela zranění hlavy.

"Oznamovatel, který jel v protisměru, uvedl, že je řidič zaklíněný a bude potřeba ho vyprostit," řekl Gabriel. Muž se nakonec z vozu dostal sám, hasiči tak na místě pouze zajistili vozidlo proti vzniku požáru a policii pomáhali s otevřením dálnice. "Vozidlo je přes oba jízdní pruhy, proto je dálnice uzavřena," dodal mluvčí.

Podle policejní mluvčí Markéty Johnové řidič nezvládl řízení. Jeho zranění mluvčí klasifikovala jako lehké, muže záchranná služba převezla do nemocnice.

Policie dopravu odkláněla na 18. kilometru na Mníšek pod Brdy. Zpět na dálnici se mohli šoféři vracet na 14. kilometru u Řitky. Provoz byl plně obnoven kolem dvacáté hodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám