Hlavní obsah

Na Šumpersku shořel autobus na plyn

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autobus na plynový pohon, v němž cestovaly pouze dvě osoby, shořel v pondělí časně ráno na silnici mezi Bezděkovem a Policí na Šumpersku. Nikdo nebyl zraněn. Škoda byla předběžně vyčíslena na tři milióny korun.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Na Šumpersku nad ránem hořel autobus na plyn.

Článek

O požáru informovala v pondělí ráno krajská mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. Příčinou požáru byla podle ní technická závada.

Požár byl na operační středisko hasičů nahlášen ve 4:45 hodin. Na místo ihned vyjeli profesionální hasiči z Uničova a dobrovolní z Mohelnice, Úsova a Rohle.

„Po příjezdu zjistili, že hoří autobus na plynový pohon. Uvnitř autobusu v době vzniku požáru byl pouze řidič a jeden cestující. Oba stihli vystoupit ještě před naším příjezdem. V průběhu likvidačních prací jsme ochlazovali zásobníky plynu na střeše autobusu a likvidovali požár. Plameny jsme dostali pod kontrolu za několik minut, likvidaci hlásil velitel zásahu v 6:30 hodin,“ informovala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám