Hlavní obsah

Zdrogovaný řidič na Brněnsku otočil auto na střechu. Z hořícího vraku stačil utéct

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vranovice

Na střeše, několik metrů od silnice z Vranovic na Brněnsku do Velkých Němčic, skončilo v sobotu osobní auto. Jeho řidič za zatáčkou vyjel mimo vozovku a o kus dál se převrátil na střechu. Aby to nebylo málo, auto po nehodě začalo hořet. Podle záchranářů byl muž pod vlivem drog.

Foto: HZS JMK

Shořelý vrak vozidla po nehodě na Brněnsku

Článek

Hasiči zprávu o nehodě dostali v 11:17 hodin. Při příjezdu na místo už bylo auto zcela v plamenech. O dvanáct minut později již měli situaci pod kontrolou, a krátce před tři čtvrtě na dvanáct už ohlásili likvidaci požáru.

Při příjezdu hasičů na místě nebyl nikdo z osádky vozu. Naštěstí ale nebyl ani nikdo v autě. V době likvidace požáru pak zasahující hasiči a policisté záhadu rozluštili.

Foto: HZS JMK

Auto po nehodě shořelo. Foto

„Řidič se z vozu dostal vlastními silami ještě před propuknutím požáru v plné síle a v šoku z místa utekl. Našli jej o kus dál. Zraněný nebyl, jen podchlazený, předali jsme jej záchranářům,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Haraštová.

Slova o podchlazení a absenci vážnějšího zranění potvrdila mluvčí jihomoravských záchranářů Hedvika Kropáčková. „Záchranáři řidiče převzali prakticky nezraněného, jen podchlazeného. Byl ale pod vlivem drog,“ uvedla mluvčí.

Foto: HZS JMK

Kouř byl po nehodě vidět zdálky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám