Hlavní obsah

Pohřešovaného mladíka našla policie zavražděného na Karlovarsku, podezřelý byl obviněn

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Policie ve čtvrtek odpoledne potvrdila, že našla mrtvého 21letého muže z Mladoboleslavska, který měl v pondělí odjet s 46letým mužem na Karlovarsko. Starší muž byl již obviněn z vraždy.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrací akce po pohřešovaném na KarlovarskuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Potvrzujeme, že jsme našli tělo pohřešovaného muže z Mladoboleslavska. Ve spolupráci s karlovarskými kolegy bylo při pátrání v noci nalezeno tělo v opuštěném objektu na Karlovarsku. Pitva potvrdila, že zemřel násilnou smrtí,” řekl Novinkám mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

Doplnil, že kriminalisté zahájili trestní stíhání 46letého muže pro trestný čin vraždy.

Podle informací Novinek bylo tělo muže nalezeno v septiku na Karlovarsku, podezřelého policie zadržela nedaleko Mladé Boleslavi.

Policie zveřejnila pátrání po muži ve středu odpoledne s tím, že na Karlovarsku probíhá pátrací akce několika desítek policistů.

„Oba muži byli viděni v autě na trase mezi okresy Mladá Boleslav a Karlovy Vary, případně přímo ve městě Karlovy Vary. Na základě aktuálních poznatků nelze vyloučit, že by pohřešovaný mohl být omezen na osobní svobodě, popřípadě v ohrožení života,“ uvedla ve středu Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám