Hlavní obsah

Pohřešovanou ženu našli myslivci v Nučicích polonahou a silně podchlazenou

– Nučice
Novinky, jap

Při sobotním honu našli myslivci v Nučicích v okrese Praha-západ silně podchlazenou ženu, kterou od pátku pohřešovala rodina. Ženu museli resuscitovat, do nemocnice ji transportoval vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Nález podchlazené ženy v rokli NučicíchVideo: Novinky

 
Článek

„Dnes v dopoledních hodinách byla místními myslivci na honu v Nučicích nalezena osmatřicetiletá žena, po které jsme od pátku pátrali jako po pohřešované. Dle prvotního ohledání nic nenasvědčuje tomu, že by na ženě bylo spácháno násilí,” řekla Novinkám policejní mluvčí Vendulka Marečková.

Jak sdělili reportérovi Novinek na místě svědci, žena měla být od pasu dolů nahá. Navíc byla silně podchlazená a v době, kdy ji myslivci našli, pouze chvíli gestikulovala. Poté upadla do bezvědomí a svědci ji tak museli resuscitovat. Že by byla žena případně znásilněna neznámým pachatelem však policisté na místě předběžně vyloučili.

„Případem se však i nadále zabývají kriminalisté, kteří budou zjišťovat další podrobnosti," doplnila Marečková.

Na místě přistál záchranářský vrtulník a k rokli vyrazila i lezecká skupina hasičů. Ženu z rokle, ve které byla nalezena, převezli k vrtulníku hasiči na terénní čtyřkolce.

„Na místě probíhala telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace, přičemž pacientku resuscitovaly po svém příjezdu na místo i naše posádky. Do nemocnice byla ve vážném stavu transportována vrtulníkem,” sdělila mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Případ i nadále vyšetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám