Hlavní obsah

Zloděj na útěku zranil dva lidi v Plzni, skončili v nemocnici

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Dva lidi zranil zloděj na útěku, kterého v úterý po poledni načapala při krádeži ostraha v jednom z drogistických obchodů v centru Plzně. Kolemjdoucího muže a ženu lapka srazil na zem krátce poté, co vyběhl z obchodu ven.

Zloděj na útěku zranil v Plzni dva lidiVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Musela jim být poskytnuta lékařská pomoc,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. Oba zraněné sanitka odvezla do nemocnice. Jejich stav podle prvotních informací není vážný.

Podle náměstka ředitele krajské záchranky Robina Šína měl muž (39) poraněnu dolní končetinu a žena (47) měla zranění na hlavě. „Oba jsme převáželi na chirurgii,“ dodal Šín.

Pachatele se zatím dopadnout nepodařilo. „Pátráme po něm,“ dodala Hokrová.

„Toho týpka jsem viděl na kameře, jak si spoustu věcí láduje do kapes. Tak jsem šel pomalu za ním, on se najednou rozběhl ke dveřím. Venku rozrazil několik lidí, někteří upadli na zem a rozbili si hlavy,“ řekl Právu na místě člen ostrahy Michal Brůha.

Ten zloděje ještě několik stovek metrů pronásledoval. „Křičel jsem na něho, ať aspoň ty věci zahodí. To udělal a já jsem ho potom ještě chvilku pronásledoval,“ dodal Brůha.

Reklama

Výběr článků

Načítám