Hlavní obsah

Dálnici D1 zablokovala nehoda dvou kamiónů, jeden se převrátil

Aktualizováno

Dálnici D1 na 207. kilometru u Tvarožné na Brněnsku ve směru na Brno ve čtvrtek dopoledne zablokovala nehoda dvou kamiónů, jeden člověk se zranil. Jedno z vozidel se převrátilo. Auta musela sedm hodin sjíždět na 210. kilometru, provoz se spustil po 17:30 jedním jízdním pruhem, o dvě hodiny později byla dálnice zcela průjezdná.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Hasiči vyprošťují zraněné na dálnici D1

Článek

„Zraněný je polský řidič, záchranáři ho odvezli do nemocnice. Jeden z kamiónů je na boku, přes dálnici jsou vysypané klády,” informoval krátce po nahlášení nehody  řekl mluvčí policie Bohumil Malášek.

„Na místo jsme vysílali jednu lékařskou posádku a dvě nelékařské,” uvedla mluvčí záchranné služby Hedvika Kropáčková. Doplnila, že zraněným je cizinec, mladý muž. „Pacient byl při vědomí, utrpěl středně těžká poranění hlavy a hrudníku. Transportujeme ho do traumacentra Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích,” dodala.

Na místě zasahovali i hasiči, muže z vozu museli vyprostit, uvedl jejich mluvčí David Jirouš. Hasiči stabilizovali náklad dřevěných kulatin na jednom z kamionů, aby z auta nevypadaly. Část ale skončila na silnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám