Hlavní obsah

Mladá žena zkopala opilého muže do bezvědomí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá žena minulou neděli odpoledne v Praze brutálně napadla opilého muže. Nejprve mu nadávala, poté jej opakovaně kopala do obličeje. O případu v sobotu informovala pražská policie, po pachatelce pátrá.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladá žena zkopala opilého muže do bezvědomíVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál v neděli v půl páté odpoledne v ulici U Bulhara. Zjevně opilý 49letý muž s batohem, velkou sportovní taškou a kufrem zůstal stát u dopravní značky. Žena na muže důrazně mluví, ten jí nevěnuje pozornost a později se sesune na zem. Toho pachatelka, která s mužem měla konflikt již předtím v baru, kde mu o hlavu rozbila sklenici, využívá.

„Několikrát jej kopne nohou do obličeje. Po tomto zůstane muž ležet bezvládně na chodníku, což zaznamená kolemjdoucí mladík a dívka,” uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Foto: Policie ČR

Napadení Praha

„Ti nejprve od poškozeného odcházejí, stejně jako útočnice, se kterou při tom zjevně diskutují. Když se pak ohlédnou a vidí, že se napadený z chodníku nezvedá, vrátí se k němu a snaží se mu poskytnout první pomoc,” doplnil Hulan.

Útočnice se vrací zpátky a muže kopne do oblasti genitálií. V dalším běsnění jí zabrání mladík. Poškozenému následně přivolají zdravotnickou záchrannou službu, která ho v bezvědomí transportuje do nemocnice.

Hledaná žena je cizinka a hrozí jí vyhoštění z republiky. Policie žádá o pomoc veřejnost při pátrání, informace lze sdělit na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám