Hlavní obsah

Falešný jednatel vybral přes milión korun

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Bohatého Ježíška si zřejmě udělal muž, který loni před Vánoci vybral na dvou bankovních pobočkách z účtů dvou firem přes milión korun. Podle vyšetřovatelů ale použil upravené doklady, kterými se prokazoval jako jednatel poškozených společností. Muž podle policie zkoušel vybrat i další peníze, byl však neúspěšný.

Foto: Policie ČR

Policisté pátrají po slovensky mluvícím muži.

Článek

Protože stejně neúspěšní byli zatím v pátrání po totožnosti možného podvodníka i policisté, obrátili se s žádostí o pomoc na veřejnost a zveřejnili fotografii z bezpečnostní kamery. Doplnili, že podle jejich zjištění muž mluví slovensky.

„Podařilo se jim dokonce získat záznam jeho telefonického hovoru na jednu z taxislužeb a také vědí, že se pohyboval v době shánění odvozu do centra v okolí Brněnské přehrady,“ řekl policejní mluvčí Pavel Šváb.

Pokud by někdo měl informace k totožnosti podezřelého, má se obrátit na policisty prostřednictvím linky 158 či na telefon 974 625 741.

Reklama

Výběr článků

Načítám