Hlavní obsah

Auto s těhotnou ženou narazilo na kraji Prahy do sloupu vysokého napětí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvě osobní auta se ve čtvrtek v podvečer srazila v Poncarově ulici u nájezdu na Pražský okruh na okraji městské části Praha-Stodůlky. Jeden z vozů navíc po nehodě čelně narazil do sloupu vysokého napětí. Uvnitř vozu byla těhotná žena.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda u nájezdu na Pražský okruhVideo: Novinky

 
Článek

Podle prvotních informací nedala řidička volkswagenu přednost fordu, ve kterém cestovala těhotná žena s mužem a dítětem. Ford vyjel po střetu ze silnice a narazil do sloupu vysokého napětí.

„Na místo jsme po oznámení vyslali dvě záchranářské posádky, jednu lékařskou a vrtulník Letecké záchranné služby. První posádka byla na místě již osm minut od přijetí výzvy,“ řekla Novinkám mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Policisté museli kvůli přistání vrtulníku uzavřít okolí křižovatky. Záchranáři si do své péče převzali postupně tři zraněné.

„Těhotná devětadvacetiletá žena utrpěla úraz kyčle a musela být letecky transportována na jednotku intenzivní péče motolské nemocnice. V době transportu byla pacientka při vědomí. Společně s ní cestoval v autě třiatřicetiletý muž, který utrpěl zhmožděniny hrudníku a byl záchranáři převezen rovněž na jednotku intenzivní péče motolské nemocnice. V druhém z vozů cestovala čtyřiadvacetiletá žena, která byla s úrazem hlavy převezena na běžné oddělení Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích,“ doplnila Poštová.

Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám