Hlavní obsah

Policie zveřejnila popis muže, který měl na dětském táboře osahávat dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany

Policie v pondělí zveřejnila podrobnosti o vloupání na dětský tábor na Rokycansku, kde měl neznámý muž osahávat dvě dívky v chatkách. Kriminalisté uvedli, že jde o mladého muže s brýlemi. Již v sobotu vedení tábora informovalo, že za informace vedoucí k dopadení dá odměnu 30 tisíc korun.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Do dvou chatek měl v ranních hodinách vejít muž a ve spánku měl osahávat dvě děvčata,“ upřesnila v pondělí mluvčí policie Martina Korandová. Podle policie byl muž ve věku od 23 do 25 let, štíhlé postavy, vysoký přibližně 180–185 centimetrů. Měl mít kratší světlé vlasy a nosit brýle. Na sobě měl tmavou mikinu s kapucí.

„V současné době probíhají výslechy, prověřujeme všechny dostupné kamerové záznamy, vlaková spojení, zjišťujeme, zda k podobnému jednání nedocházelo ještě na jiných místech. Jedná se o trestný čin proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti,“ dodala Korandová.

Jak již Novinky v sobotu informovaly, událost se měla odehrát v obci Cheznovice. Vedení dětského tábora vydalo na sociální síti prohlášení: „Díky včasné a rázné reakci našeho spolupracovníka se osoba dala na útěk, aniž došlo k jakémukoliv zranění některého z našich táborníků,“ uvedl hlavní vedoucí. [celá zpráva]

Vedení tábora vypsalo odměnu 30 tisíc korun za informace vedoucí k dopadení pachatele. Informace mají občané předávat na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám