Hlavní obsah

Na Litoměřicku zemřel řidič po nárazu do stromu. Vezl osmiletého chlapce

Brozany nad Ohří

Třicetiletý řidič zemřel v neděli ráno u Brozan nad Ohří na Litoměřicku. Svým vozem značky Opel Corsa narazil do stromu. V autě s ním jel osmiletý chlapec, který byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice. V neděli o tom informovali mluvčí policie a záchranné služby.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tragická nehoda se stala ráno krátce po 07:00 na silnici třetí třídy z Brozan nad Ohří na Chotěšov. "Řidič vyjel mimo komunikaci a následně narazil do stromu. Ve voze zůstal zaklíněný osmiletý spolujezdec, který byl vyproštěn a následně transportován do nemocnice," uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Řidič následkům zranění na místě podlehl. "Chlapec byl s velmi těžkými zraněními převezen do traumacentra fakultní nemocnice Motol v Praze," řekl mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník. Zraněného chlapce museli záchranáři odvézt sanitkou, vrtulník kvůli mlze nemohl vzlétnout.

Okolnosti tragické ranní nehody litoměřická policie nadále vyšetřuje. Obdobná nehoda se na silnici mezi Brozany nad Ohří a Chotěšovem, které jsou od sebe vzdáleny necelých pět kilometrů, stala před pěti lety, 21. října 2012. Tehdy náraz do stromu po vyjetí ze silnice nepřežil jednačtyřicetiletý řidič fabie. V autě s ním byl dvanáctiletý chlapec, se zraněním ho tehdy záchranná služba převezla do litoměřické nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám