Hlavní obsah

Neznámý muž se vloupal do chatky na dětském táboře a měl osahávat dívky

Rokycany
Aktualizováno

Policie se zabývá incidentem na dětském táboře na Rokycansku, kde měl podle zatím nepotvrzených informací dosud neznámý pachatel osahávat dívky. Vyšetřování je teprve na počátku a policisté nechtějí zveřejňovat bližší informace. Vedení tábora vypsalo odměnu za informace vedoucí k dopadení pachatele.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dnes jsme dostali oznámení od vedoucích jednoho tábora na Rokycansku ohledně možného protiprávního jednání spáchaného na dětech. S ohledem na to, že případ je na samotném počátku a ve věci figurují děti, nebudeme zveřejňovat žádné další informace,“ řekla v sobotu Novinkám mluvčí policie Pavla Burešová.

Mluvčí nechtěla blíže komentovat, zda policie zadržela nějakou podezřelou osobu či nikoliv.

Podle dostupných informací se událost měla odehrát v obci Cheznovice, kde se v noci na sobotu vloupal do chatky neznámý muž a osahával tam dívky.

Vedení dětského tábora vydalo v podvečer na sociální síti prohlášení: „Díky včasné a rázné reakci našeho spolupracovníka se osoba dala na útěk, aniž došlo k jakémukoliv zranění některého z našich táborníků,“ uvedl hlavní vedoucí.

Podle vedení tábora policisté při vyšetřování činu konstatovali, že bezpečnostní opatření na táboře jsou dostatečná. Vedení navíc vypsalo odměnu 30 tisíc korun za informace vedoucí k dopadení pachatele. Informace mají občané předávat na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám