Hlavní obsah

Neznámý muž se vloupal do chatky na dětském táboře a měl osahávat dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany
Aktualizováno

Policie se zabývá incidentem na dětském táboře na Rokycansku, kde měl podle zatím nepotvrzených informací dosud neznámý pachatel osahávat dívky. Vyšetřování je teprve na počátku a policisté nechtějí zveřejňovat bližší informace. Vedení tábora vypsalo odměnu za informace vedoucí k dopadení pachatele.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dnes jsme dostali oznámení od vedoucích jednoho tábora na Rokycansku ohledně možného protiprávního jednání spáchaného na dětech. S ohledem na to, že případ je na samotném počátku a ve věci figurují děti, nebudeme zveřejňovat žádné další informace,“ řekla v sobotu Novinkám mluvčí policie Pavla Burešová.

Mluvčí nechtěla blíže komentovat, zda policie zadržela nějakou podezřelou osobu či nikoliv.

Podle dostupných informací se událost měla odehrát v obci Cheznovice, kde se v noci na sobotu vloupal do chatky neznámý muž a osahával tam dívky.

Vedení dětského tábora vydalo v podvečer na sociální síti prohlášení: „Díky včasné a rázné reakci našeho spolupracovníka se osoba dala na útěk, aniž došlo k jakémukoliv zranění některého z našich táborníků,“ uvedl hlavní vedoucí.

Podle vedení tábora policisté při vyšetřování činu konstatovali, že bezpečnostní opatření na táboře jsou dostatečná. Vedení navíc vypsalo odměnu 30 tisíc korun za informace vedoucí k dopadení pachatele. Informace mají občané předávat na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám