Hlavní obsah

Ve Střešovicích se srazila tramvaj s autem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Poblíž Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích se v pátek odpoledne střetla tramvaj s osobním vozem. Hasiči z něj museli vyprostit zaklíněného řidiče.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda auta s tramvajíVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Na Petřinách a Stamicova. Řidič osobáku zůstal po nehodě zaklíněn ve vraku svého vozu.

„Došlo k nehodě osobního auta a tramvaje se zraněním osoby, která musela být vyproštěna. Příčiny nehody policisté zjišťují,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.

Hasiči předali zraněného řidiče po vyproštění do péče záchranářům.

"Záchranáři společně s lékařem čtyřiatřicetiletého muže zafixovali a podali mu tišící léky. Následně ho transportovali na jednotku intenzivní péče střešovické nemocnice. V průběhu zásahu byla na místo nehody volána další posádka, a to k řidičce tramvaje, která si stěžovala na bolesti břicha, a která jevila známky akutní stresové reakce," sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Provoz v ulici Na Petřinách musel být ve směru do centra na zhruba dvě hodiny zastaven. Po vyproštění vozu z kolejiště policisté silnici zprůjezdnili.

Příčinu nehody policisté i nadále vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám