Hlavní obsah

Žena na Brněnsku vyhodila ze sedmého patra štěně

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Teprve tříměsíční štěně křížence odneslo životem hádku svých pánů. V návalu zlosti a alkoholového opojení totiž psíka po hádce se svým druhem vyhodila z okna v sedmém patře domu v Hrušovanech u Brna třiačtyřicetiletá žena. Těžko pochopitelný čin udělala podle všeho proto, aby se svému partnerovi pomstila. Kriminalisté už ženu obvinili z týrání zvířat.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mrtvé štěně našli kolemjdoucí na travnaté ploše před domem. Přivolaní policisté zjistili, že pes patřil obyvatelům bytu v sedmém patře, kteří jsou místním strážcům zákona dobře známi.

„Na základě získaných informací kriminalisté zjistili, že štěně vyhodila žena, která se krátce předtím s mužem pohádala. Hádka podle zjištění při vyšetřování přerostla z verbální vulgární smrště ve fyzické napadání. Oba aktéři byli v té době podnapilí, muž nadýchal skoro tři promile, žena dechovou zkoušku odmítla,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám