Hlavní obsah

Řidič golfu předjížděl kolonu aut na horizontu, srazil se s mercedesem

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno-venkov

Víc štěstí než rozumu měl teprve jednadvacetiletý řidič osobního auta VW Golf, když ve středu v podvečer vysokou rychlostí a na horizontu předjížděl kolonu dalších aut. Manévr na silnici mezi Čebínem a Kuřimí na Brněnsku totiž nezvládl a narazil do protijedoucího mercedesu.

Foto: Policie ČR

Z děsivě vypadající nehody řidiči vyvázli s lehčím zraněním.

Článek

Golf po srážce s nepoměrně těžším soupeřem přišel takřka o celou přední část. Do havarovaných vozů pak narazila ještě Škoda Felicia a tři další řidiči poničili svoje vozy o kusy havarovaných aut. Děsivě vypadající nehoda si naštěstí vyžádala jen dva lehce zraněné.

Foto: Policie ČR

Volkswagen Golf po srážce s Mercedesem

„Golf při zařazení se zpět do kolony dostal smyk, vjel na krajnici a následně do protisměru, kde se střetnul s protijedoucím osobním automobilem Mercedes,“ upřesnil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto: Policie ČR

Havarovaný vůz značky Mercedes

„Více než dvoutunový mercedes se po srážce několikrát přetočil přes střechu. Automobil viníka nehody skončil v příkopu, utržený motor z vozidla několik desítek metrů od střetu,“ dodal Malášek.

Foto: Policie ČR

Vozy se srazily na silnici mezi obcemi Čebín a Kuřim nedaleko Brna.

Škodu na vozidlech vyčíslili policisté na více než dva milióny korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám