Hlavní obsah

Po nehodě náklaďáku na Pražském okruhu vyteklo na silnici víno

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nákladní vůz převážející sklenice a víno naboural v pátek odpoledne na 26. kilometru Pražského okruhu do šipky silničářů. Zraněný řidič náklaďáku skončil v nemocnici, na dálnici vyteklo při nehodě větší množství vína.

Nehoda kamiónu na Pražském okruhu, na silnici vyteklo vínoVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na úrovni sjezdu na Řepy, a to ve směru na dálnici D7. Řidič nákladního vozu ze zatím nezjištěných příčin pravděpodobně přehlédl světelnou šipku silničářů a naboural do ní. Při nehodě byla značně poškozena korba nákladního vozu i jeho kabina. Na dálnici vyteklo převážené víno a vysypaly se rozbité sklenice.

„Na místo vyjely tři jednotky pražských hasičů. Řidič byl v době našeho příjezdu na místo již vyproštěn, hasiči proto provedli u nákladního vozu protipožární opatření,” řekl Novinkám mluvčí hasičů Martin Kavka.

Zraněného řidiče náklaďáku převezli záchranáři do nemocnice. Provoz na dálnici byl v místě nehody značně omezen a možný byl pouze levým jízdním pruhem. Téměř okamžitě se na Pražském okruhu vytvořila několikakilometrová kolona.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám