Hlavní obsah

Policie hledá nebezpečného a ozbrojeného lupiče. Po ČR využívá taxi

Strakonice

Policie pátrá po dvaačtyřicetiletém Martinu Balážovi, který měl v dubnu přepadnout bar na Strakonicku. Muž je podle kriminalistů nebezpečný a ozbrojený, může se pohybovat po celém Česku. Informovala v pondělí mluvčí policie Jaromíra Nováková.

Foto: Policie ČR

Hledaný Martin Baláž

Článek

Muž s pistolí přepadl 10. dubna bar, jehož obsluhu donutil k vydání peněz, a následně utekl. Podle zjištění detektivů odjel do Příbrami a pak do Prahy, kde navštěvoval hodinové hotely. K přepravě používá služeb taxi.

„Muž může být ozbrojen, proto je důležité, aby se ho lidé nepokoušeli sami zadržet, ale neprodleně o výskytu hledaného informovali Policii ČR prostřednictvím tísňové linky 158,“ uvedla mluvčí Nováková s tím, že loupeží se mohl dopustit na více místech v ČR.

Hledaný muž je 170 cm vysoké střední postavy s širšími rameny, má hnědé oči a hnědé vlasy ostříhané nakrátko s čelními kouty. Na sobě měl oblečené tmavé kalhoty, černobílou bundu s pruhy a oranžové triko. „Dne 12. dubna, kdy byl spatřen v Příbrami, měl na sobě oblečené maskáčové kalhoty a šedé triko,“ uzavřela Nováková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám