Hlavní obsah

Jsem sbalenej do vězení, zavolal televizi řidič, po kterém střílela zásahová jednotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvaatřicetiletý muž, který minulý čtvrtek ujížděl zásahové jednotce, nastoupil do vězení. Televizi Prima to řekl sám pachatel a následně to potvrdila pražská policie. Muže policisté chtěli minulý týden zadržet právě kvůli tomu, že nenastoupil do vězení.

Jsem sbalenej a za chvíli jedu, zavolal televizi hledaný mužVideo: Prima FTV

 
Článek

„Jsem sbalenej a za chviličku nastoupím do vězení,“ zavolal v pondělí televizi hledaný muž a vysvětlil, že se zásahové jednotky polekal, a proto ujel. Omluvil se zároveň za dopravní nehodu, kterou zavinil, a zavěsil.

„V pondělí vpodvečer jsme dostali zprávu od vězeňské služby, že 32letý muž nastoupil k výkonu trestu kvůli majetkové trestné činnosti. Kriminalisté dále prověřují jeho další trestné činy,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan. Do jaké věznice nastoupil, mluvčí nevěděl.

BEZ KOMENTÁŘE: Pronásledované auto našli v LahovicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Policisté po muži pátrali od čtvrtka, kdy ho chtěla zásahová jednotka zadržet kvůli tomu, že nenastoupil do vězení. Muž však stihl odjet a začalo pronásledování, během kterého naboural několik aut. Poškozený byl také jeep zásahové jednotky. [celá zpráva]

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Náboje nalezené na silnici

Pachatele nezastavila ani střelba a jeho auto nakonec našli v Lahovicích asi o hodinu později. Následně policisté po muži vyhlásili pátrání a zveřejnili jeho podobu.

Policejní mluvčí za Prahu venkov - západ Jana Dětská ČTK řekla, že obvodní oddělení v Hostivici případ vyšetřuje zatím jako poškození cizí věci. Muž je podezřelý, že při honičce s policisty poškodil dvě auta a značku. Podle Dětské ho policisté ale ještě nevyslechli a do doby, než tak udělají, nebudou poskytovat k případu více informací.

Reklama

Výběr článků

Načítám