Hlavní obsah

V garážích karlovarských silničářů shořel sypač

– Karlovy Vary
Právo, vor

V noci na sobotu shořel v garážích karlovarských krajských silničářů v Karlových Varech - Otovicích jeden ze sypačů. Dva sousední sypače oheň poškodil. Odhadovaná škoda je pět miliónů korun.

Foto: HZS Karlovarského kraje

V areálu karlovarských silničářů hořel sypač.

Článek

„Požár nahlásili zaměstnanci společnosti v půl jedenácté večer, v době příjezdu hasičů na místo hořela kabina sypače plamenem,“ uvedl mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal s tím, že hasiči se kromě likvidace hořícího auta zaměřili i na ochranu dalších vozidel stojících kolem.

„Pod kontrolu dostali plameny zhruba za půl hodiny od nahlášení. Celková likvidace pak trvala necelé dvě hodiny,“ pokračoval mluvčí s tím, že v sobotních dopoledních hodinách se na místo požáru vrátili vyšetřovatelé, kteří přizvali i znalce v oboru elektro. „Vyšetřovatelé vyloučili cizí zavinění, pravděpodobnou příčinou tak je technická závada,“ dodal Kasal.

Foto: HZS Karlovarského kraje

V areálu karlovarských silničářů hořel sypač.

Při požáru nedošlo k žádnému zranění. „Odhadovaná škoda je přes pět miliónů korun, podle zástupce majitele se může vyšplhat až na deset miliónů korun. Jeden sypač je požárem zcela zničený, další sypač stojící v garážích hned vedle je poškozený, stejně tak další nákladní vozidlo zaparkované na druhé straně hořícího sypače,“ uzavřel mluvčí hasičů.

Reklama

Výběr článků

Načítám