Hlavní obsah

S dělníkem se v Praze utrhla podlaha výtahu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Se stavebním dělníkem se v pátek odpoledne utrhla podlaha rekonstruovaného výtahu a muž se propadl o tři patra až do sklepa domu. Při nehodě utrpěl vážná zranění, potvrdil Novinkám velitel směny pražských hasičů Antonín Šustr.

BEZ KOMENTÁŘE: S dělníkem v Praze spadl rekonstruovaný výtahVideo: Novinky

 
Článek

Starý výtah v domě v ulici Na Zámyšli již několik dní demontují dělníci a připravují vše pro výstavbu výtahu nového. Ze zatím neznámých příčin se však s jedním ze stavebních dělníků utrhla ve 2. patře podlaha výtahu a on propadl o tři patra níže, až do sklepa.

„Byl to pád rekonstruovaného výtahu s dělníkem. Na místě zasahovala jednotka ze smíchovské stanice, která pomohla záchranářům s vyproštěním tohoto muže,” řekl Šustr.

Na místo vyrazili kromě záchranářů a hasičů také policisté. Ti se nyní budou celým případem zabývat. „V tuto chvíli vše nasvědčuje tomu, že by se mělo jednat o pracovní úraz dělníka, u kterého zatím neznáme totožnost. Policisté na místě celou věc vyšetřují. Dělníka odvezli do nemocnice záchranáři,” sdělila policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám