Hlavní obsah

Opilý řidič převrátil u Prahy auto do zahradního bazénu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do zahradního bazénu se v pátek večer převrátil opilý řidič s osobním vozem v Horoměřicích u Prahy. Muže po nehodě zadrželi policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: V Horoměřicích se převrátilo auto do bazénuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v horoměřické ulici K Chotolu. Řidič osobního vozu jel podle všeho ve slepé ulici vysokou rychlostí. V mírné zatáčce nezvládl řízení a vyjel ze silnice do živého plotu. Jakmile vůz porazil několik tújí, převrátil se do zahradního bazénu.

Na místo vyrazili policisté, strážníci i hasiči, kteří museli vůz zajistit proti dalšímu převrácení.

„U řidiče bylo dechovou zkouškou zjištěno, že řídil pod vlivem alkoholu. Případem se tak zabývají policisté z libčického obvodního oddělení,” řekl Novinkám policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Podle informací z místa nadýchal řidič osobáku přibližně 1,5 promile. Podle svědků měl být po nehodě navíc agresivní. Policisté mu proto museli nasadit pouta a odvezli ho na služebnu.

Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté. Řidič si v nejbližší době pravděpodobně vyslechne podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Výběr článků

Načítám