Hlavní obsah

V Říčanech u Prahy vyšetřují pád ženy s malým dítětem z okna. Žena byla na místě mrtvá

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté vyšetřují od úterního dopoledne pád dvou lidí z okna panelového domu v Říčanech u Prahy. Žena na místě zemřela, malé dítě převezl vrtulník s vážným poraněním do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo tragédie v ŘíčanechVideo: Novinky

 
Článek

Událost dostali záchranáři a policisté ohlášenou před devátou hodinou z ulice Plynární. Záchranáři na místo poslali posádku a vrtulník s lékařem.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policisté vyšetřují pád z okna v Říčanech

„Žena na místě podlehla těžkým zraněním, dítě utrpělo vážné poranění, které ho ohrožovalo na životě. Byla nutná intenzivní lékařská péče a připojení na umělou plicní ventilaci, poté bylo dítě převezeno na ARO nemocnice v Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle informací Novinek žena s dítětem pravděpodobně z okna vyskočila. Policie to však dosud nepotvrdila. „Máme hlášený pád z okna více osob. Podrobnější informace zatím nemám. Policisté zjišťují, co se stalo,“ řekl Novinkám mluvčí policie Zdeněk Chalupa.

„Hasiči vyjeli jako asistence záchranářům k pádu osoby z okna,“ dodal mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám