Hlavní obsah

Srážka tří kamiónů zablokovala u Jesenice Pražský okruh

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Srážka tří kamionů uzavřela v pondělí odpoledne Pražský okruh u Jesenice na Praze západ. Kamióny se srazily v koloně a řidiče jednoho z nich museli vyprostit hasiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Na Pražském okruhu u Jesenice se srazily tři kamiónyVideo: Novinky

 
Článek

Na Pražském okruhu se u Jesenice nejprve vytvořila kolona kvůli uzavřenému Lochkovskému tunelu. V tom byl na přibližně 10 minut zastaven provoz kvůli banální nehodě. Ve směru k dálnici D5 se však od Jesenice vytvořila dlouhá kolona, navíc byla v místě hustá mlha.

Na 1,5. kilometru Pražského okruhu pak do sebe na konci kolony narazily tři kamióny. Řidič posledního z nich zůstal po střetu zaklíněný ve zdemolované kabině.

K nehodě vyjely dvě jednotky hasičů, záchranáři a policisté. Provoz byl na Pražském okruhu, ve směru k dálnici D5,  okamžitě zastaven.

Přivolaní hasiči vyprostili zaklíněného řidiče a předali ho do péče záchranářům, kteří ho převezli do nemocnice. Policisté po odjezdu záchranářů zprůjezdnili jeden jízdní pruh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám