Hlavní obsah

Kamión na Pardubicku prorazil svodidla a skutálel se ze srázu

– Pardubice

Z několikametrového srázu se skutálel v noci na středu kamión na Pardubicku. I přes hrozivě vypadající nehodu řidič vyvázl jen s lehkým zraněním. Příčina nehody zatím není známa.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Kamión se několikrát přetočil přes střechu.

Článek

Havárie se odehrála před třetí hodinou ranní na silnici I/37 u Opatovic nad Labem. Kamión vyjel ze silnice, prorazil svodidla a při pádu ze srázu se několikrát převrátil přes střechu.

„Kolos skončil zhruba sedm metrů pod úrovní vozovky na střeše. Vzhledem k silné destrukci kabiny tahače hasiči přivolali na místo záchrannou službu, která prohlédla a převezla řidiče z preventivních důvodů do pardubické nemocnice,“ popsala mluvčí královéhradeckých hasičů Martina Žahourková.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Kamión se několikrát přetočil přes střechu

Řidič podle mluvčí policie Evy Maturové nakonec utrpěl jen lehké zranění. „Příčiny nehody zatím neznáme. Policisté zjišťují, zda se plně věnoval řízení a jakou jel rychlostí. Dechová zkouška byla negativní,“ konstatovala Maturová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Kamión se několikrát přetočil přes střechu

Ze zdemolovaného kamiónu naštěstí neunikly žádné pohonné hmoty, škodu policie dosud nevyčíslila. Vyprošťování trvalo několik hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám