Hlavní obsah

Policisté řešili smrtelnou nehodu na D10, přes zátaras se k nim proboural opilý řidič

• Aktualizováno

Při srážce osobního auta s dodávkou na dálnici D10 u Staré Boleslavi zemřela v pondělí ráno žena. Dálnice byla ve směru na Turnov asi tři hodiny uzavřena, řekla středočeská policejní mluvčí Eva Kropáčová. Přes zátaras ale přejel opilý řidič, policisté řešící nehodu ho zadrželi.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na dálnici a zadržený opilý řidičVideo: Novinky

 
Článek

Příčinu nehody, která se stala kolem osmé hodiny ráno, vyšetřují policisté. Podle Kropáčové vjel řidič dodávky jedoucí v pravém jízdním pruhu pravděpodobně do připojovacího pruhu, kde narazil do auta řidičky. Její vůz pak byl odhozen na mostní pilíř. Původní informace hovořila o tom, že řidička vjela do cesty dodávce.

„Řidička na místě utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě jim podlehla. Šofér dodávky byl zadržen pro podezření z trestného činu,” uvedla mluvčí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V havarovaném autě zemřela žena

Policisté dopravu odkláněli na silnici 610 přes Hlavenec. Provoz byl obnoven krátce po 11:30.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V havarovaném autě zemřela žena

Přes trojitý zátaras dojel na uzavřenou dálnici během vyšetřování opilý řidič modré dodávky. Policisté zasahující u tragické nehody ho podrobili dechové zkoušce, muž nadýchal více než jedno promile alkoholu. Policisté proto řidiče na místě zadrželi a převezli ho na policejní služebnu.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V havarovaném autě zemřela žena

Reklama

Výběr článků

Načítám