Hlavní obsah

Po incidentu mezi taxikáři vystřelil řidič Uberu v Praze z plynové pistole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Střelbou skončil v noci na neděli incident tří taxikářů v pražském Karlíně. Řidič taxislužby Uber tam vystřelil do vzduchu z plynové pistole, nikdo nebyl zraněn.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté byli přivoláni k incidentu v Křižíkově ulici zhruba hodinu po půlnoci. Střelce hlídka podle mluvčího policie Jana Daňka zadržela, nyní je podezřelý z trestného činu výtržnictví. Co se mezi řidiči taxi stalo, nyní vyšetřují.

Střílejícím mužem má být podle členky rady Asociace koncesionářů v taxislužbě Karolíny Venclové šofér alternativní taxislužby Uber. Podle ní střelbě předcházela slovní potyčka mezi ním a dalšími šoféry taxi.

Řidič Uberu byl podle mluvčí firmy Ilony Grzywinské ostatními dvěma taxikáři napaden. „Je to poctivě pracující člověk. Byl úplně nesmyslně napaden skupinou řidičů taxi,” oznámila mluvčí Uberu. Zranění ale podle ní muž neutrpěl. Uber poskytne řidiči právní a finanční pomoc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám